OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Det kan du ikke.
Der er krav og regler om, at teori og praksis skal være sammenhængende. Det du får lært i teorilokalet skal ud og øves i skolevogn. Den røde tråd mellem teori og kørsel skal være der, så du lærer at bruge din teori viden i skolevogn.

Du skal deltage til teori 1 gang om ugen.
Der er i alt 8 teorier.
Du får gennemført et komplet teorikursus på 2 måneder.

Når du køber en lovpakke hos os , så får du ubegrænset adgang til teori. Hvis du evt. føler behov for at få repeteret teori , så er det helt gratis 😊

Alt den lovpligtige undervisning som du som minimum skal have gennemført for at aflægge køreprøve.
Det kaldes en lovpakke.

Inden du må køre i skolevogn på offentlige veje, så er det et lovkrav, at du inden der har kørt øvelses kørsel på en lukket øvelses plads (med en godkendt instruktør).
Det kaldes også kravlegården.

Når du har været på manøvrebane og deltager til teori 3 , så får du tildelt en kørelærer som bliver fast tilknyttet til dig. I skal aftale kørsel på vej sammen.
Du aflægger køreprøve i den samme skolevogn som du har øvet i fra start af.

Det er ikke noget vi oplever særligt tit. Men selvfølgelig kan du få tilknyttet en anden kørelærer , hvis jeres kemi ikke passer sammen. At bestå køreprøve er et team work mellem dig og din kørelærer, derfor er det naturligvis vigtigt at kemien passer.

Du møder op hos politiets prøvested.
Det ligger i Valby. Du får vist et sæt billedserie bestående af 25 lysbilleder. For at bestå teoriprøven skal du have besvaret korrekt på 20 lysbilleder.
Du er bestået ved max. 5 fejl.

Der kan forekomme ventetid på teoriprøver. Derfor er der også mulighed for at tage teoriprøver andre steder uden for Kbh. Fx. Roskilde, Køge , Hillerød , Frederikssund , Helsingør, Holbæk m.v.

Du skal have afleveret lægeattest til os + have gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus.
Herefter får vi din ansøgning om kørekort godkendt hos borgerservice.
Herfra kan vi nu booke en teoriprøve til dig.

Prøvegebyr til staten kr. 600,-
Adm.gebyr til kørelærer kr. 200,-

Teoriprøven koster i alt kr. 800,-

Undervisningen må påbegyndes 3 måneder før du fylder 17 år. Du kan tidligst aflægge teoriprøven 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Gratis introduktion betyder at du kan møde op til vores holdstart. Hvis du efter endt introduktion ikke har truffet en beslutning , behøver du ikke at tilmelde dig. Dette giver dig mulighed for at se køreskolen før du vælger at starte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du skal som min. komme til teori 8 gange. Vi kører med ubegrænset teori på køreskolen, så teorien kan tages flere gange hvis man har behov for det.

For at blive indstillet til en prøve skal du have følgende papir klar.
Ansøgningsskema (Fås på køreskolen eller manøvrebanen.)
Kopi af sygesikring (En almindelig sort og hvid kopi)
Førstehjælpsbevis (bestilles hos køreskolen)
Lægeerklæring (husk at medbringe pasfoto – bestille hos egen læge)
Alle papirerne afleveres samlet til skolen, Teoriprøven kan ikke bestilles før alle papirerne er blevet afleveret og godkendt. Det tager normalt 10dage at få godkendt papirerne.

Vi har holdundervisning på tavlen. Det er efter vores opfattelse , den bedste og mest effektive form for undervisning. Underviseren er konstant tilstede og i kontakt med sine elever.

Vores målsætning er til enhver tid , at vores kvalitet altid skal overstige vores pris.
Det behøver jo heller ikke at koste en bondegård for at tage et kørekort 😊

Vi har holdundervisning. Når du fx. vælger et torsdags hold, så fordeles den obligatoriske teori undervisning over 8 gange. Dvs. du skal møde til teori hver torsdag i 8 uger.
1 af de 8 teorier kan tages som selvstudium.
Hvis du fx. bliver forhindret i at møde fysisk op, så må du tage den teori hjemme.
Mere info herom til vores intro/holdstart.